Я вне контроля, и мне это нравится! Лиза Бивер

Доступ к этой странице ограничен

“Тіло Христове – це колективна сила всіх його членів. Господь піклується (індивідуально) про зцілення кожного суглоба і члена в Своєму тілі… Ця книга – свідоцтво про те, як Бог очистив мене особисто. Незважаючи на те, що процес мого очищення ще продовжується, я вірю, що моє особисте свідчення… допоможе вам забути та залишити минуле і полинути до того, що чекає попереду (Фил. 3:13).

Я втомилася робити вигляд, що я вільна, коли насправді це не так, втомилася бути сильною, коли насправді я слабка… ” Ліза Бівер

У цій книзі автор розповідає про те, що може статися, коли ми станемо глиною в руках Гончара. Ліза описує, як брати на себе відповідальність за наші минулі невдачі, страхи, гнів, і не використовувати їх в якості виправдання за відсутність змін у нашій повсякденній поведінці. Вона зазначає, що ми повинні не “виправдовувати плоть, а навпаки, -” розпинати її.  Ліза показує, що тільки тоді, коли ми “відмовляємося від контролю, ми починаємо розуміти владу, дану нам Богом. Саме тоді звички плоті і страхи можуть бути розп’яті, щоб Христос і Його любов все більше змогли перебувати в нас.

Автор:

ЛІЗА БІВЕР – відомий лідер, вчитель, спікер багатьох конференцій, автор багатьох бестселлерів, таких, як “Справжня цінність жінки” і “Бийся як жінка”.

1990 р. – заснувала разом зі своїм чоловіком Джоном служіння “Messenger International”, яке має відділення в штаті Колорадо (США), у Австралії і Великобританії. Це міжнародне служіння націлене на досягнення людей по всьому світу. Воно також ретранслює щотижневу телевізійну програму” Вісник “. Подружжя Джон і Ліза Бівер з синами (яких четверо в сім’ї) живуть в Колорадо-Спрінгс (США).