Поцелуй до слез. Лиза Бивер

Доступ к этой странице ограничен

Ця книга присвячена жінкам, молодим і літнім, які хотіли б мріяти, але перестали. Поцілунки не повинні доводити до сліз… якщо тільки це не сльози радості. Нехай глави цієї книги розбудять ваше серце від сплячки, повернуть здатність мріяти.

“Я постаралася показати вам, наскільки ретельно Бог підбирає для Свого Сина наречену. Я хочу, щоб ви побачили, на що здатний Господь, аби зберегти вас для Свого Сина. Ви ніколи не зможете по-справжньому належати Йому, поки не пізнаєте Його вічну любов. Він повинен полонити наші серця, повинен захопити нас. Де наш скарб, там і буде наше серце.

10 Я радісно буду втішатися Господом, нехай звеселиться душа моя Богом моїм, бо Він зодягнув мене в шату спасіння, і в одежу праведности мене вбрав, немов молодому, поклав Він на мене вінця, і мов молоду, приоздобив красою мене! (Ісая 61:10)
 
Покрийте свою наготу Його порятунком. Огорніться Його праведністю. Прикрасьте себе діамантами Його обожнювання. Упивайтеся Його обіймами, і нехай ваше серце танцює перед Ним.
Дорогий Небесний Отче, оживи мене. Я твоя. Дай мені побачити Твою любов і відчути Твій дотик. Я хочу бачити Тебе і полонитися Твоїм поглядом. Поклади мене, як печатку на Твоєму серці. Тримай мене ближче до себе і не відпускай. Я люблю Тебе, мій прекрасний і славний Принце. Прикрась мене Твоїм порятунком. Прийди скоріше, Господи Ісусе.
З любов’ю, Твоя Дочка.”
Такими побажаннями та молитвою завершує книгу Ліза Бівер.

Автор:

ЛІЗА БІВЕР – відомий лідер, вчитель, спікер багатьох конференцій, автор багатьох бестселлерів, таких, як “Справжня цінність жінки” і “Бийся як жінка”.

1990 р. – заснувала разом зі своїм чоловіком Джоном служіння “Messenger International”, яке має відділення в штаті Колорадо (США), у Австралії і Великобританії. Це міжнародне служіння націлене на досягнення людей по всьому світу. Воно також ретранслює щотижневу телевізійну програму” Вісник “. Подружжя Джон і Ліза Бівер з синами (4) живуть в Колорадо-Спрінгс (США).