Пробуждение львиц. Лиза Бивер

Доступ к этой странице ограничен

Книга Лізи Бівер дозволить Вам побачити чудову силу і красу, втілені Богом в кожній жінці.

Автор спонукає Вас виконати роль, призначену Богом у справі встановлення Божого Царства на землі .  “Ось, народ, як левиця, встає і, як лев, піднімається …” (Числа 23:24)

“Сподіваюся, Ви знайдете свій внутрішній “рик”, в той час як Ліза направляє Ваш погляд на Великого Льва з Юдиного коліна – істинного Аслана – Ісуса Христа”

Кріс Прінгл, старший пастор церкви С3.

“Всім моїм сестрам левицям, які відчувають, як пробуджується в них щось дике, безстрашне і прекрасне. Ти чудова! Ти була народжена для цього часу. Не бійся своєї сили, своїх питань або знань. Прокинься, постань і ризикни відкрити в собі все те, для чого ти була створена”

Ліза Бівер

Автор:

ЛІЗА БІВЕР – відомий лідер, вчитель, спікер багатьох конференцій, автор багатьох бестселлерів, таких, як “Справжня цінність жінки” і “Бийся як жінка”.

1990 р. – заснувала разом зі своїм чоловіком Джоном служіння “Messenger International”, яке має відділення в штаті Колорадо (США), у Австралії і Великобританії. Це міжнародне служіння націлене на досягнення людей по всьому світу. Воно також ретранслює щотижневу телевізійну програму” Вісник “. Подружжя Джон і Ліза Бівер з синами (4) живуть в Колорадо-Спрінгс (США).