Мосты к исцелению. Крис Эдсит

   Мільйони людей у світі страждають від наслідків травм, отриманих під час бойових дій чи військових конфліктів.  Все змінилось, і колишнє життя вже не повернути… Отримані травми могли позбавити Вас радості, спокою, надії та здатності любити.

   Але не впадайте у відчай: все можна повернути! Вихід є! Вас чекає зцілення, сила, спокій та мир. Вас Господь не покинув, Він завжди йшов поруч.

   Книга «Мосты к исцелению» пропонує духовні рішення проблем людей, які  страждають від посттравматичного стресового розладу (ПТСР). Автор Кріс  Едсіт із Військового служіння організації Campus Crusade (USA) проводить своїх читачів по дев’яти мостам до країв зцілення з метою отримати свободу від наслідків бойових травм. Він об’єднав досвід медичних та психіатричних досліджень з вічними принципами Божого Слова. Книга стане корисним інструментом для тих, хто страждає від ПТСР та усім, хто намагається їм допомогти.

Автор:

   КРІС ЕДСІТ (CHRIS ADSIT) –  координатор ресурсів REBOOT Alliance – служіння військовослужбовцям, службам швидкого реагування та їхнім сім’ям, які борються з наслідками стресу та травмами, пов’язаними із виконанням обов’язків. www.rebootalliance.com.

   Кріс закінчив Colorado State University в 1973 році, здобувши ступінь бакалавра біологічних наук і був Всеамериканським легкоатлетом, змагаючись у бігу на 400 метрів з бар’єрами. У 2012 році він був включений до Sports Hall of Fame (Дошка пошани у спорті). Кріс був штатним співробітником «Campus Crusade for Christ International (Cru)» з 1974 по 2011 рік.

   У 1998 році Кріс і його дружина Ранелла заснували «Disciplemakers International» – служіння для навчання зрілих християн як виховувати молодих віруючих, використовуючи підхід, орієнтований на потреби та аналіз. Кріс залишається виконавчим директором Disciplemakers International.

   У 2011 році Кріс і Ранелла заснували «Branchs of Valor, International» – служіння військовослужбовцям, службам швидкого реагування та їхнім сім’ям, життя яких постраждало від стресу та травми, пов’язаної зі службою. Основний механізм служіння обертається навколо щотижневих зборів невеликих груп підтримки, які називаються групами «Rally Point» («Місце зустрічі»). Учасники групи розвивають почуття сім’ї, довіри та взаємної підтримки, завдяки чому вони можуть допомогти один одному з’єднатися зі справжнім Цілителем, створюючи середовище, в якому Бог може мати оптимальний доступ до їхнього тіла, душі та духу з метою зцілення.

   У 2018 році Кріс і Ранелла об’єднали «Branches of Valor» з «REBOOT Alliance». Їхнім першим завданням було створити 13-тижневу програму «First line» («Перша лінія») спеціально для служб екстреного реагування, і їхніх подружніх половинок, які борються зі стресом і травмами, пов’язаними з виконанням службових обов’язків.

   Кріс є автором і співавтором кількох робіт про учнівство та травми, пов’язані з виконанням обов’язків:

  • «Personal Disciplemaking» – Integrated Resources, 1996
  •  «Connecting With God» – NewLife Resources, 2001 (A foundational Bible study series for new or young believers)
  •  «Combat Trauma Healing Manual: Christ-Centered Solutions for Combat Trauma» – Military Ministry Press, 2007.
  •  «When War Comes Home: Christ-Centered Healing for Wives of Combat Veterans» – Military Ministry Press, 2009 – co-authored with Rahnella Adsit and Marshele Carter Waddell.
  •  «The First Responder Healing Manual – Biblical Solutions for Line of Duty Stress and Trauma», 2015 – co-authored with Rahnella Adsit – Bourland Books.
  •  «Follow-up book for the movie We Are Stronger, produced by Reflective Life Ministry»
  •  «Follow-up book for the documentary film Triggered, produced by All Things Possible Ministries».

 Video Series:

 1) «Personal Disciplemaking Video Training Series». Produced in partnership with

 Western Seminary, Portland Oregon; 1999. Designed for training mature Christians—lay

 or full-time—to make disciples in a deliberate, need-oriented fashion.

 2) «Chris and Rahnella contributed one hour of content to Care and Counsel for Combat Trauma»

 3) «Training» DVD series produced in partnership with the American Association of Christians

 Counselors – released Spring, 2009

   Кріс і його дружина живуть у Юджині (Eugene), штат Орегон, мають чотирьох дітей.

   Ця пара ординована Євангельським церковним альянсом (Evangelical Church Alliance).

Leave a Reply