Как быть пастырем своего ребенка. Тед Трипп

   В даній книзі доктор Тед Тріпп ділиться більше, ніж 20-тирічним досвідом роботи пастором, консультантом, шкільним адміністратором та батьківством. «Він добре знає, про що пише та для кого пише» Книга навчає батьків як спілкуватися та про що говорити з дітьми, як потрібно змінювати цілі, залежно від віку дитини. Тут знайдете практичну підтримку та вірні орієнтири, що базуються на Священному Писанні.

Автор

TEDD TRIPP

   Тедд Тріпп є президентом Shepherding the Heart Ministries. Він розробив і викладає матеріали, які заохочують Божих людей розуміти євангельську надію щодо способів,  якими людей штовхають їх думки та пориви серця. Тедд відомий у всьому світі завдяки бестселеру про виховання дітей «Бути пастирем своєї дитини» («Shepherding a Child’s Heart») та як ведучий програми «Служіння пасторства для дітей» («Shepherding a Child’s Heart Ministries»).

   Тедд Тріпп є почесним пастором Grace Fellowship Church в Хазлтоні (Hazleton), штат Пенсільванія, де він служив з 1980 по 2012 рік. Тедд одружився зі своєю дружиною Марджі в 1968 році; вони є батьками трьох дорослих дітей і дев’ятьох онуків.

   Тедд є автором книг «Посібник для батьків з пасторства дітей» («A Parent’s Handbook for Shepherding a Child’s Heart»), «Поради для батьків» («Hints for Parents») і разом зі своєю дружиною Марджі «Виховуючи серце дитини» («Instructing a Child’s Heart»).

   Доктор Тріпп є випускником Женевського коледжу (ступінь бакалавра), Філадельфійської теологічної семінарії (M. Div) та Вестмінстерської теологічної семінарії, (D. Min).

Leave a Reply