Дети молятся. Барбара Хо

Доступ к этой странице ограничен

   Ця книга біблійних роздумів на кожен день призначена для спільного читання всією родиною з дітьми 4-10 років. Кожен з 40 розділів сфокусований на молитві. Робота не лише познайомить з основами молитви, а й допоможе почати діалог між дітьми та їх батьками, вихователями, бабусями й дідусями. Читання займає не більше 5 хвилин, що може стати чудовим початком дня для всієї родини. Вкінці кожного розділу є дискусійні питання.

   Книгу можна читати як щодня, так і раз на тиждень чи коли вдається зібратися разом з дітьми для спільної молитви.

Автор:

БАРБАРА ХО

    Барбара Хо виросла в Нью Йорку (район Лонг-Айленд). Здобула християнську освіту в теологічній семінарії NYACK, де познайомилася зі своїм чоловіком Деніелом. Вони засновували церкви та несли пасторське служіння, як у Нью Йорку, так і у Х’юстоні (штат Техас).

   Паралельно зі своєю діяльністю в США, Барбара та Деніел вже біля 25 років служать Україні: допомагають засновувати церкви, працюють з сиротами та будують дитячі будинки сімейного типу. Зараз вони служать ще й Латвії.

   З тих пір як Барбара віддала своє життя Христу, вона полюбила приходити до Божого престолу благодаті. Їй  подобається допомагати іншим зростати у молитві. Барбара проводить семінари, конференції та тренінги на різну тематику, зокрема на тему молитви. Барбара Хо – сертифікований спеціаліст у сфері дошлюбних та шлюбних стосунків, а також автор книги «Найвищий зв’язок» («Ultimate Connection»), яка була перекладена на російську та китайську мови.

   У Барбари та Деніеля є двоє дорослих одружених синів та троє дорогоцінних онучок.