Доступ к этой странице ограничен

Церква в усі часи потребує справжніх лідерів –  покликаних Господом. 

Якщо Ви прагнете розуміти, що таке християнське лідерство, якщо ви хочете рости як християнин та мати якісне, довготривале служіння, що відповідає біблійному зразку, то Вам варто вивчити цю роботу вченого-богослова Френка Дамаціо.

У цій роботі, розміром у 22 розділи, автор описує природу лідерства загалом, у церкві та під час війни. Френк Дамаціо розкриває якості серця та характеру, які має містити справждній лідер та виклики, з якими може він зіткнутися. Величезна кількість прикладів і досліджень з Писання, а також приклад самого Христа ще більше додають цінності даній книзі.

 

Автор:

ДОКТОР ФРЕНК ДАМАЦІО (FRANK DAMAZIO) – служитель з 40 рфним досвідом; професор коледжу,  засновник церков, головний пастор великої багатовекторної церкви, президент Біблійного коледжу та голова союзу церков.

Френк – випускник Portland Bible College, магістр богослів’я та доктор служінь Oral Roberts University, автор понад 30 книг.

Сьогодні він присвячує своє життя повністю “Служінню Френка Дамаціо”, створюючи веб-ресурси, проводячи тренінги з питань лідерства, презентуючи лідерські інтенсиви, пишучи нові книги, виступаючи на національному та міжнародному рівнях.

Більше цікавинок та ресурсів на його сайті:

https://www.frankdamazio.com/