Дар чужестранца. Вера, гостеприимство и иностранный язык. Дэвид И. Смит, Барбара Карвилл

Доступ к этой странице ограничен

Це перша книга, в якій автори досліджують вплив християнського віровчення на викладання іноземних мов. “Дар чужестранца”  допомагає зрозуміти, як християни-вчителі можуть ефективно поєднувати особисті переконання з власним педагогічним покликом.

Девід Сміт та Барбара Карвілл – професори Реформатського коледжу Кальвіна (США) – через історичний екскурс розкривають важливість внеску християнства у розвиток іноземної мови впродовж двох останніх тисячоліть, а також розуміння понять “гостинність” та “чужинець” у такому контексті.

Автори знайомлять читача з двома відомими педагогічними підходами. А згодом, на завершення, описують приклади з програм вивчення французької та німецької мови, розроблені християнськими авторами Великобританії.

 

Автори:

ДЕВІД І. СМІТ (DAVID I. SMITH) – професор кафедри німецької мови та літератури Університету Кальвіна (засн у 1876 р., Мічиган, США); директор Інституту християнської освіти Кейєрса; координатор Інституту глобального розвитку факультету Де Фріза

Більше цікавинок на його власній сторінці:

https://onchristianteaching.com/

 БАРБАРА КАРВІЛЛ (BARBARA CARVILL) – професор кафедри німецької мови та літератури в Університеті Кальвіна (Мічиган, США); президент Північноамериканської асоціації християнських вчителів іноземних мов.

Більше деталей на сторінці Університету:

https://calvin.edu/directory/people/barbara-carvill