Сражайся как женщина. Лиза Бивер

Доступ к этой странице ограничен

Автор пропонує Вашій увазі альтернативу тому ідеалу сучасної жінки, який нав’язує нам суспільство. Сучасна викривлена думка щодо ролі представників різних статей в суспільстві чинить тиск на жінок, змушуючи їх дивитися на себе спотворено. Як може жінка бути задоволена собою, якщо суспільство постійно дорікає їй за невідповідність загальноприйнятому ідеалу сучасної жінки? Кожна жінка відчайдушно намагається вирішити цю проблему.

У книзі Ліза Бівер допомагає читачам зрозуміти відмінності, які існують між представниками різних статей, а не намагатися їх викоренити. Ми живемо в суспільстві, в якому жінок і чоловіків закликають стати схожими один на одного і позбутися від якостей, що відрізняють їх. Врешті-решт життя багатьох жінок формується під диктатом громадської думки, а зовсім не під керівництвом люблячого її Господа.

Мета автора – навчити жінок приймати самих себе такими, якими їх створив Бог, і насолоджуватися унікальними якостями і сильними сторонами своєї жіночої природи.

Ліза Бівер хоче показати представницям прекрасної статі, що Бог створив їх унікальними, і тому вони повинні пишатися своїми відмінними рисами характеру, а не грати не властиві їм ролі.

Автор:

ЛІЗА БІВЕР – відомий лідер, вчитель, спікер багатьох конференцій, автор багатьох бестселлерів, таких, як “Справжня цінність жінки” і “Борись як жінка”.

1990 р. – заснувала разом зі своїм чоловіком Джоном служіння “Messenger International”, яке має відділення в штаті Колорадо (США), у Австралії і Великобританії. Це міжнародне служіння націлене на досягнення людей по всьому світу. Воно також ретранслює щотижневу телевізійну програму” Вісник “. Подружжя Джон і Ліза Бівер з синами (яких четверо в сім’ї) живуть в Колорадо-Спрінгс (США).