103 вопроса, которые дети задают о том, что хорошо, а что плохо, и ответы на них из Библии. Дэвид Вирман, Джеймс Гэлвин, Джеймс Уилхойт, Дэрил Лукас, Ричард Осборн, Лил Крамп

   Усі ми живемо у непростий час. Згідно нещодавнім опитуванням громадської думки, проведеним журналом «Ньюсуїк», 76 % вважають, що ми переживаємо духовний та моральний занепад. «Батьки (пастори та молодіжні керівники) більш за все бояться, що не зможуть передати свою систему цінностей наступному поколінню». Ось чому автори разом з 40 керівниками деномінацій та інших релігійних організацій працюють, щоб «підготувати батьків, пасторів, служителів, що працюють з молоддю та дітьми, християнських викладачів і дати їм можливість навчити підростаюче покоління відрізняти добро від зла та робити правильний вибір»

   Багато дітей не розуміють абсолютну істину, яка актуальна для всіх та усюди. Діти повинні знати, що Господу справді не байдуже, який вибір вони роблять «Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію» ( Єремія 29:11) Правильний моральний вибір має ґрунтуватися на Бозі та Його Слові. Ця книга допоможе навчити ваших дітей важливості взаємовідносин з Богом при здійсненні виборів.

   Питання були взяті з реального життя. Автори спілкувалися з дітьми від 3 до 12 років, відсортували матеріал та відібрали 103 найважливіших запитання. Відповіді представлені на основі Писання. «Нехай Господь благословить вас у прагненні допомагати дітям відрізняти добро від зла» – від авторів.

Автори

DAVID VEERMAN

   Дейв народився в Чикаго та виріс у Рокфорді, штат Іллінойс, отримав ступінь бакалавра у Wheaton College та M.Div. у Trinity Evangelical School.

   Протягом 26 років працював з Youth for Christ як в служінні Campus Life в Іллінойсі та Луїзіані, так і в штаб-квартирі YFC як директор National Campus Life.

   Він є автором 60 книжок, у тому числі “Youth Evangelism,” “Reaching Out to Troubled Youth,” “Dave’s Complete Guide to Junior High Ministry,” “From Dad with Love,” “Getting Your Kid to Talk,” “How to Apply the Bible,” “Parenting Passages,” “Tough Parents for Tough Times,” “Understanding Your Teenager,” and “When Your Father Dies–How a Man Deals with the Death of His Father.” Крім того, він був одним із старших редакторів “Life Application Study Bible”та був старшим редактором “Student’s Life Application Bible.”

   Девід  є партнером-засновником The Livingstone Corporation – компанії, яка допомагає випускати книги, Біблії та інші ресурси для багатьох видавництв.

   Дейв також проводить семінари «Understanding Your Teenager»  («Розуміти свого підлітка») по всій країні.

   Дейв і його дружина Гейл живуть у Непервіллі, штат Іллінойс, і є активними членами Naperville Presbyterian Church (пресвітеріанської церкви) У них є дві дорослі дочки, Дана і Кара, та одна онука.

Leave a Reply