Навстречу жизни. О Христе и о тебе

   Яка ж дорога веде до істинного життя? Безсумнівно, лише та, яка веде до Бога, до пізнання Його любові та до взаємної здатності любити, слухатися Його і любити інших – як самого себе.

   Книга “Назустріч життю” веде нас до Творця життя, який є джерелом любові та істини. Саме у Бозі втілюються життя, любов та істина. Окрім того, Своїм Словом Він утворив всесвіт і силою Своєї любові створив перших людей, наших прабатьків – Адама і Єву. Він пояснив їм, що йти “дорогою життя” – означає любити та коритися Богу завжди і в усьому. Незважаючи на їх непослух Бог продовжує любити наших прабатьків та всіх, хто народжується потім. Для того, щоб ми повернулися на дорогу життя та стали дітьми Божими, Господь посилає на Землю Ісуса Христа.

   Отже, перша частина книги описує життя Ісуса Христа з ілюстраціями.

   Друга частина – це Послання до Марка з Писання.

   А третя частина книги “Моральні цінності християнства” допоможе вам застосувати вчення Біблії у повсякденному житті. Тут розкрито про віру, вірність, мужність, чесність, доброту, любов, безкорисність, мудрість та інші цінності християн.

   Християни – це звичайні люди, які зрозуміли істину, відвернулися від егоцентризму та поклонились Христу, повністю Йому довірившись.

   Християни – це та невелика група людей, які знайшли “вузькі ворота”, увійшли до них, та продовжують йти вузьким шляхом, що веде до життя.  “Вузькі ворота” – це і є Ісус Христос. Цей вузький шлях і є шлях “назустріч життю”; це шлях віри в Христа, шлях любові до Нього, шлях життя у згоді з Його моральними та духовними критеріями.

   Сьогодні тебе запрошують увійти у “вузькі ворота” та ступити на “вузьку дорогу”, щоб йти “Назустріч життю” разом з Ісусом Христом та з тими, хто вірує в Нього, з тими, хто довірив Йому своє життя.

Leave a Reply