Исчерпывающие ответы. Ч.1. Найдите общий язык с ребенком. Джеймс Добсон

Доступ к этой странице ограничен

   У роботі «Вичерпні відповіді» доктор Добсон, один із провідних фахівців із проблем сім’ї та шлюбу, відповідає на непрості запитання, з якими стикаються сьогодні сім’ї.

  «Принципи сімейного життя, дані Богом, ніколи не втратять своєї актуальності»

   Серія «Вичерпні відповіді» складається з трьох частин:

І «Знайдіть спільну мову з дитиною»;

ІІ «Освіта та виховання»;

ІІІ «Секрети вдалого шлюбу»

    Для написання цих робіт автор консультувався з високо професіоналами та спеціалістами з медицини, освіти, психології та інших сфер.

Автор:

ДЖЕЙМС ДОБСОН  (JAMES DOBSON)

   Доктор Джеймс Добсон – дипломований психолог та консультуючий спеціаліст у галузі шлюбу, сім’ї та виховання дітей, засновник і президент благодійної організації «У фокусі – сім’я». Їхні радіопрограми транслюються у 164 країнах та охоплюють 220-ти мільйонну аудиторію.

   «Focus on the Family» також транслювали близько шістдесяти телевізійних станцій США щодня.

   The New York Times назвала його «найвпливовішим євангельським лідером країни».

   Він також є автором безлічі бестселерів, присвячених збереженню сім’ї, включаючи такі книги, як Night Light (Нічник), Night Light for Parents (Нічник для батьків), які здобули високі премії і написані у співавторстві з дружиною Ширлі .

   Джеймс Добсон народився 21 квітня 1936 в м. Шрівпорт, штат Луїзіана. З раннього дитинства релігія займала центральне місце в його житті. Одного разу сказав репортеру, що навчився молитися раніше, ніж говорити, і каже, що віддав своє життя Ісусу у віці трьох років, у відповідь на заклик свого батька з кафедри. Добсон вивчав академічну психологію і прийшов до переконання, що його покликання – бути християнським душеопікуном або, можливо, християнським психологом.

   26 серпня 1960 року одружився з Ширлі.

    У 1967 році отримав ступінь доктора психології в Університеті Південної Каліфорнії.

   У 1977 році заснував Focus on the Family.

   Подружжя Добсонів виростило двох дітей і живе в Колорадо – Спрінгс, США.