Сила молящегося мужа. Сторми Омартиан

Доступ к этой странице ограничен

Єремія 29:11-13

11 Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію. 12 І ви кликатимете до Мене, і підете, і будете молитися Мені, а Я буду прислуховуватися до вас. 13 І будете шукати Мене, і знайдете, коли шукатимете Мене всім своїм серцем

Чоловік і дружина – одне ціле, тому якщо Ваша дружина щаслива, Ви теж щасливі; якщо вона нещасна, безсумнівно, нещасним будете і Ви, оскільки її проблеми – це і Ваші проблеми. Ось чому Ваші молитви за неї так важливі: адже вони стосуються вас обох. Стормі Омартіан розповідає, як протистояти ворогові, який прагне розлучити те, що з’єднав Бог, як чоловікові молитися за свою дружину, зокрема за:

– її безпеку;

– її стосунки з людьми;

– її духовне життя;

– її красу;

– її роботу;

– її материнство.

Що б не сталося між Вами і Вашою дружиною, пам’ятайте, що Бог може все виправити, якщо Ви в молитві звернетеся до Нього.

 

Автор:

СТОРМІ ОМАРТІАН – відома в США і по всьому світу християнська письменниця, автор понад 10 бестселерів. Її найпопулярніша книга – «The Power of a Prayer Women». 

Стормі Омартіан написала також і інші книги, такі, як «Возрождение души», «Гармония души и тела», «Сила молящейся женщины», «Сила молящегося мужа», «Сила молящегося подростка», «Сила молящегося ребенка», «Сила родительской молитвы», «Молитва – путь к решению проблем в браке», «Преображающая сила молитвы», и книгу для детей «Что происходит, когда я говорю с Богом».

У 1997 році Стормі Омартіан публікує свою автобіографію, має назву «Стормі».

У 2003 році вийшла її остання книга «Сила спільної молитви». У цій книзі Стормі виступає в співавторстві зі своїм пастором Джеком Хейфордом, в офісі якого вона багато років тому прийняла Ісуса Христа своїм Спасителем

Стормі Омартіан виросла в неблагополучній сім’ї. За її словами, «більшу частину свого раннього дитинства вона провела у замкненій шафі». Її мати була розумово хворою жінкою, а батько настільки втомлювався на роботі, що ніяк не реагував на те, що відбувається вдома. В результаті у свої 20 років Стормі настільки зневірилася і розчарувалася в житті, що збиралася накласти на себе руки. На той час вона вже вживала величезну кількість алкоголю і наркотиків, займалася окультизмом і була глибоко присвячена східним релігіям. Зустріч з пастором Джеком Хейфордом, який привів Стормі до покаяння, була для неї рятівною. Вперше в житті дівчина відчула любов, радість і надію. І головне, що зрозуміла Сторми тоді, це те, що у неї є мета в житті. З того вирішального моменту життя Стормі круто змінилося.

Переконавшись на власному досвіді, що молитва і поклоніння мають величезну перетворюючу силу, Стормі зрозуміла, що її завдання – донести до інших, що через молитву і слухняність Богу можна отримати свободу, зцілення, відновлення у всіх сферах життя. Стормі Омартіан каже, що вже насилу вірить, що колись вона була іншою людиною. Зараз Стормі заміжня вже більше 35 років і вона має трьох дорослих дітей.