Ця робота є невеличким, але водночас прекрасним дослідженням молитовного життя.

Стиль – простий, лаконічний. Питання, які підняті: смирення, посилена молитва, таємна молитва, невиконана молитва і багато інших.

Написана в дусі настанови та заклику до молитви, перейнята глибокою щирістю, робота Франса Баккера дивним чином досліджує глибини людського серця. У ній автор часто викриває самообман людини, але робить він це не грубо, а тонко розкриваючи суть біблійного вчення.
Звісно, книга розповідає нам про молитву, але також показує, як ми потребуємо благодаті від Господа – Того, Якому молимося і Який допомагає нам входити в Його присутність.

Всі, хто читає цю привабливу книгу, по-новому усвідомлює силу даного християнам привілею молитися.

Автор:

ФРАНС БАККЕР  (1919 -1965) народився в місті Зіланд (Нідерланди). Ще в ранньому дитинстві втративши батьків, він все більше і більше набував багатство пізнання Слова Божого і таким чином у віці тридцяти семи років став служителем. Служіння його було недовгим: вперше він вступив на посаду пастора в м.Хузен, а пізніше – в Дрібергені, де помер передчасною смертю.

Цю книгу широко читають голландською мовою, а тепер і англійською, завдяки Корнеліс та Фредерік Пронк. Вперше книга була опублікована видавництвом Backer Book House, США.

Leave a Reply