Вы – это не только Ваш вес. Лиза Бивер

Доступ к этой странице ограничен

“Я не буду сперечатися з тобою або критикувати. Я тут тільки, аби підтримати тебе і привести до Нього.

Я обіцяю бути відкритою, чесною і нічого не приховувати від тебе. Я поділюся з тобою моїми невдачами, тому що Бог перетворив їх у тріумф.  На цих сторінках я поділюся з тобою Словом Божим…

Це не книга, яка містить інформацію. У тебе вона вже є. Йтиметься про перетворення. Нехай ця звістка перетворює тебе силою Святого Духа!”

Ліза Бівер, Орландо, Флорида

У цьому оновленому виданні Ви дізнаєтеся, як покласти край війні з їжею і отримати свободу від ярма контролю за своєю вагою. Ліза Бівер відверто і делікатно ділиться спостереженнями, які вона зробила завдяки власній боротьбі зі своєю вагою.

Ця книга здатна змінити життя, адже допоможе  Вам: 

  • навчитися визначати і підтримувати ідеальну вагу;
  • відкрити непорушні істини Слова Божого, які позбавлять вас від брехні, нав’язаної сучасним світом;
  • замінити сподівання на власні сили надією на Господа;
  • вийти з руйнівного замкненого кола всіляких дієт
  • досягти свободи.

У роботі багато уваги приділено свідченням людей. Це книга про внутрішні перетворення в людині завдяки усвідомленню тієї цінності, яку Небесний Батько вкладає в кожного, і у Вас в тому числі.

Автор:

ЛІЗА БІВЕР – відомий лідер, вчитель, спікер багатьох конференцій, автор багатьох бестселлерів, таких, як “Справжня цінність жінки” і “Бийся як жінка”.

1990 р. – заснувала разом зі своїм чоловіком Джоном служіння “Messenger International”, яке має відділення в штаті Колорадо (США), у Австралії і Великобританії. Це міжнародне служіння націлене на досягнення людей по всьому світу. Воно також ретранслює щотижневу телевізійну програму” Вісник “. Подружжя Джон і Ліза Бівер з синами (яких четверо в сім’ї) живуть в Колорадо-Спрінгс (США).