Смертельные эмоции. Дон Колберт

Доступ к этой странице ограничен

Чи знаєте Ви, що негативні емоції впливають на Ваше здоров’я? Депресія, злість, почуття провини, низька самооцінка – ось лише декілька смертельних токсинів, небезпечних для Вашого тіла і духу. Вони породжують численні захворювання: підвищений кров’яний тиск, захворювання суглобів, розсіяний склероз і навіть деякі форми раку.
У цій роботі знайдете рецепти, які дозволять Вам позбавитися від негативних токсинів. Книга адресована широкому колу читачів – як віруючим, так і невіруючим.
Доктор Колберт  вже в першому розділі дає чіткі інструкції, як діагностувати смертельні емоції, розповідає про причини їх появи, як вони себе поводять,  і які механізми їх впливу на наш організм.

Тут також знайдете рецепти, які допоможуть вам позбавитися від емоційних токсинів. Особливу увагу автор приділяє прощенню і покаянню, трансформації розуму і радості. Дон Колберт пише про роль харчування, про очищення організму від фізіологічних токсинів, що в свою чергу, знижує рівень токсинів емоційних.

І, звісно, любов – питання, про яке не міг не згадати лікар-християнин…

Автор:

ДОН КОЛБЕРТ (13 травня 1964 р.н.) – доктор медицини і популярний письменник. Живе у штаті Флорида. Вивчав методи профілактики захворювань в університеті Орала Робертса. Один з  “Найпопулярніших авторів” New York Times для В цілому у Дона Колберта більше 25 років лікарської практики в галузі сімейної медицини, боротьби зі старінням. Замість традиційних методів лікування, таких як сильнодіючі ліки, доктор Колберт шукає індивідуальний підхід до пацієнта, намагаючись привести до гармонії тіло і дух. Методи Колберта ґрунтуються на 7 стовпах здоров’я, які відкрив йому Бог. Серед яких: пиття чистої води, отримання хорошого сну і відпочинку, харчування «живою» їжею, фізичні вправи та інші. Колберт автор понад 40 книг, включаючи безперечний бестселер «7 Стовпів здоров’я», проданий багатомільйонними тиражами по всьому світу, “Кето-дієта”, “Гормональна зона”, “Нехай їжа стане вашими ліками” і т.п.