А почему бы нам не заняться любовью. Гэри Чепмен

Доступ к этой странице ограничен

Доктор Гері Чепмен досліджує різні аспекти любові й сексу. У своїй звичайній, простій та відвертій манері викладу, автор говорить про те, що двом людям, чоловікові та жінці, які жадають ще більшого задоволення у своєму сексуальному житті, слід навчитися любити!

Так само, як і секс по праву вважається єднанням двох людей – коли їх тіла стають одним цілим –  так і любов  є дивним переживанням, коли дві душі – два люблячих серця – сплітаються воєдино.

Секс без любові ніколи не принесе вам повного задоволення. А секс, в основі якого лежить любов, принесе у ваш шлюб справжнє задоволення.

Автор:

Гері Чепмен (Gary Chapman) – консультант у сфері стосунків, з 1977 року старший пастор в баптистській церкві “Голгофа” у Вінстон-Салем (штат Північна Кароліна), керівник «Marriage and Family Life Consultants, Inc», ведучий радіопрограми з питань шлюбу і стосунків. Випускник Біблійного Інституту Муді, має ступінь бакалавра мистецтв від Коледжу Вітона і магістра мистецтв в області антропології від Університету Вейк Форест. Гері визнаний на національному та міжнародному рівні як інтелектуальний біблійний учитель і експерт у питанні стосунків. Його програми по шлюбу транслюються понад сотнею станціями. Також їх можна почути через інтернет.

Найбільш відомий завдяки своїй концепції «П’ять мов любові», яка допомагає людям висловлювати і розуміти емоційну любов, коли вона виявляється на одному з п’яти мов: слова захоплення, якісний час, отримання подарунків, служіння-допомога чи фізичний дотик. Він одружений на Каролін Дж. Чепмен (рід. 1939). У них двоє дорослих дітей, Шеллі і Дерек.