Решения, продиктованные любовью. Гэри Чепмен

Доступ к этой странице ограничен

Автор книги переконаний, що існує сила, здатна запобігти негараздам, складнощам та, зрештою, розпаду сім’ї. Ця сила – любов.
Рішення, продиктовані любов’ю, повертають зневіреній парі надію і радість, ведуть до душевного і фізичного здоров’я.
Спираючись на багаторічний досвід консультанта по сімейним проблемам, автор розповідає про різноманітні сімейні ситуації і пропонує детально розроблені методики, які допоможуть сім’ям, які прагнуть змінити своє життя на краще, як подолати бар’єри у вашому сімейному житті.

“Якщо всі ми будемо більш відкритими в тому, що стосується сімейних проблем і кроків, які ми робимо, щоб домогтися змін на краще, то зможемо створити атмосферу надії, якої так не вистачає сучасному суспільству. Якщо ви розповісте свою історію, а я свою, разом ми зможемо змінити світ”- закликає Гері Чепмен.

Автор:

Гері Чепмен (Gary Chapman) – консультант у сфері стосунків, з 1977 року старший пастор в баптистській церкві “Голгофа” у Вінстон-Салем (штат Північна Кароліна), керівник «Marriage and Family Life Consultants, Inc», ведучий радіопрограми з питань шлюбу і стосунків. Випускник Біблійного Інституту Муді, має ступінь бакалавра мистецтв від Коледжу Вітона і магістра мистецтв в області антропології від Університету Вейк Форест. Гері визнаний на національному та міжнародному рівні як інтелектуальний біблійний учитель і експерт у питанні стосунків. Його програми по шлюбу транслюються понад сотнею станціями. також їх можна почути через інтернет.

Найбільш відомий завдяки своїй концепції «П’ять мов любові», яка допомагає людям висловлювати і розуміти емоційну любов, коли вона виявляється на одному з п’яти мов: слова захоплення, якісний час, отримання подарунків, служіння-допомога чи фізичний дотик. Він одружений на Каролін Дж. Чепмен (рід. 1939). У них двоє дорослих дітей, Шеллі і Дерек.