Передача миру після лиха або втрати. Робота моделі життя. Life Model Works

Доступ к этой странице ограничен

   Катастрофи, спричинені людьми, і природні катаклізми залишають по собі поранених, наляканих та розгніваних людей. Цей посібник дає вказівки християнам, які хочуть допомогти у часи кризи та лиха. Християни отримали такий мир, який можна передати іншим, хто потребує цього, але більшість із нас мало практикують передачу миру. «Передача миру» призначена для запобігання втоми від співчуття, вторинного посттравматичного стресу та інших емоційних ушкоджень команд з надання допомоги при стихійних лихах.

   Тут знайдете практичні поради, як допомогти та зменшити наслідки травми – від стихійного лиха, війни, статусу біженця, хвороби, тероризму, людського насильства, жорстокого поводження та ін.

   Люди інших релігій (навіть нерелігійні особи) охоче підхоплюють практику миру Еммануїла. Усі основні релігії погоджуються з тим, що мир корисний для їхніх вірних. Мусульмани вітають одне одного словами «Мир вам», євреї – «Шалом», буддисти прагнуть миру, корінні американці передають трубку миру…

   Автори покажуть Вам, як можна знайти мир і поширювати його навіть у найстрашніші моменти життя. Тут використовується образ маленького Острова миру, як прихистку  від штормового моря.

   «Передача миру» написана для всіх помічників, зацікавлених у християнській реакції на лихо та втрату. «Передача миру» розроблена для того, щоб назавжди покращити мир у стосунках людей, яким ми допомагаємо відновитись після втрати.

   Посібник укладено працівниками організації Life Model Works (California)

   www.lifemodelworks.org

Автор:

   LIFE MODEL WORKS — некомерційна організація, яка продовжує п’ятдесятирічну спадщину Shepherd’s House, заснованого в 1970 році у Ван-Найс (Van Nuys), Каліфорнія. Shepherd’s House служив безпритульним дітям, а згодом став недорогим консультаційним центром, у якому працювали консультанти-волонтери та викладачі Семінарії Фуллера (Fuller Seminary).

   Здібна команда була зібрана разом, щоб допомогти зламаним людям відновитися від негативних звичок, залежностей, насильства та травм.