Открой свои дары и научись их использовать. Пособие для учащихся. Элвин Дж. Вандер Гринд

Доступ к этой странице ограничен

Даний посібник, який написаний служителем реформатської церкви, відкриє Вам світ особливих здібностей (духовних дарів), даних кожному віруючому Богом по благодаті.

Ви дізнаєтесь, що таке духовні дари, які вони бувають, та як ними користуватися. Завдяки спеціальним тестам Ви з’ясуєте, які духовні дари маєте саме Ви, та над розвитком яких Бог ще працює.

Курс складається з 7-ми уроків, тестів та детального опису усіх дарів, згадуваних в Біблії.  Передбачається, що цей курс також допоможе спрямувати всіх членів церкви на ефективне служіння.

Бог бажає, аби Ваша церква стала тілом Христа, яке активно служить, яке ефективно функціонує та розвивається.

Автор:

ЕЛВІН ДЖ. ВАНДЕР ГРІНД ( Dr. Alvin VanderGriend) – співробітник молитовної євангелізаційної асоціації Harvest Prayer Ministries.

Елвін народився і виріс поблизу міста Лінден, штат Вашингтон, на північному заході Тихого океану. Закінчив Коледж Кальвіна у 1958 році та Семінарію Кальвіна в 1961 році. Пізніше навчався у Фуллерській духовній семінарії, де в 1982 році здобув ступінь доктора служінь.

Елвін розпочав свою працю як пастор, що служив в трьох реформатських церквах, з 1963 по 1982 рік. Потім 14 років присвятив себе збору євангелізаційних ресурсів для реформатських церков США.

Він є головним творцем ефективної євангелізаційної програми  вивчення Біблії  “Coffee Break”, а також програми вивчення Біблії для чоловіків під назвою “Men’s Life”. Елвін розробив стратегії розвитку малих груп, і, звісно, написав роботу “Discover Your Gifts”.

У 1996 році Елвін  Грінд став директором служіння HOPE (Дім молитви), де він розробив Lighthouse strategy, та організував ресурси та спеціальні євангелізаційно-молитовні тренінги. Також працював національним координатором служіння з питань Lighthouse для Mission America Coalition.

Він також викладав курс “Молитва” в духовній семінарії Кальвіна.

Детальніше на

https://www.harvestprayer.com/teaching/teachers/alvin-vandergriend/