“Побудувавши міцні відносини один з одним, ви зможете пройти через всі життєві випробування”  – з таким епіграфом Джеймс Добсон розпочинає своє звернення до читачів.
У сучасному світі, де число розлучень і нещасливих шлюбів постійно зростає, чоловікам і дружинам досить важко вистояти до щасливого кінця. Але надія не вмирає.
Книга «Любов на все життя» допоможе подружнім парам відшукати і застосувати Божі принципи для створення щасливого шлюбу.
Чи ви тільки заручені, чи тільки-но одружились, або наближаєтесь до десятої річниці подружнього життя – в цій книзі ви знайдете поради, які допоможуть вашому шлюбу витримати випробування часом.
Реальна сімейне життя часом сильно відрізняється від наших мрій. У такі хвилини пригадайте, що Господу під силу зберегти ваше сімейне щастя на все життя!
«Любов на все життя» – це класика сьогоднішнього дня, книга, яка розійшлася мільйонними тиражами і витримала в США вже дванадцять видань.

Рекомендована всім, хто бажає створити міцний шлюб або вдосконалити теперішній.

А от наприкінці книги автор ніби трохи ностальгує:

“Дедушка, так быстро все меняется.
Мы зовем это прогрессом. Но я не понимаю.
Дедушка, давай поговорим о прошлом.
А затем — нарисуй мне картинку, Как было давным-давно.
Правда ли, что влюблялись надолго и оставались рядом, что бы ни произошло?
Люди были верны своим обещаниям.
Не просто словам, которые они могли сказать, А потом — забыть.
Неужели и вправду дома молились?
А отцы никогда не уходили?
Дедушка, расскажи мне о старых добрых временах.
Дедушка, расскажи мне о старых добрых временах!”

 

 

 

Автор:

ДЖЕЙМС ДОБСОН  (народ. 21.04.1936) – один з визнаних видатних американських діячів в питаннях сім’ї та шлюбу, практикуючий дипломований психолог штату Каліфорнія, а також терапевт з питань консультування сімейних пар і дітей в штаті Колорадо. Фахівець у сфері шлюбу, сім’ї та вихованні дітей. Засновник і президент служіння «У фокусі сім’я» –  некомерційної євангельської організації, чиї радіопрограми, що транслюються в різних країнах, щодня слухають понад двадцять мільйонів чоловік.

Джеймс також є автором безлічі бестселерів, присвячених збереженню сім’ї: «Night Light» («Нічник»), «Night Light for Parents» ( «Нічник для батьків»), які отримали премії і написані в співавторстві з дружиною Ширлі .

  Джеймс переконаний, що любов до дітей – це не тільки безумовне прийняття, коли батьки здають свої позицій перед дітьми, а це утвердження батьківського авторитету та серйозне виховання, де батьки беруть відповідальність за плоди своєї роботи.

Подружжя Добсон виростили двох дітей – Райяна і Діану –  і живуть в Колорадо, Спрінгс, США.

Leave a Reply