Ложь, в которую верят женщины и истина, которая освобождает. Ненси Де Мос, Дана Греш

Доступ к этой странице ограничен

Автори дають суттєві поради та покрокове практичне рішення того, як шукати та жити за Істиною, на противагу життя в брехні. Ось один з таких інструментів, що ж робити:
1. Погодьтесь з Богом.
В яку брехню про обставини і страждання повірили ви?

2. Візьміть відповідальність на себе.
Як віра в цю брехню вплинула на образ Вашого життя (Ваші відносини і вчинки)?

3. Проголосіть істину.
Прочитайте вголос кожну істину з наведених вище. Яка з них зараз особливо актуальна для вас?

Оновіть свій розум Словом Божим. Прочитайте вголос наступні уривки. Як ці вірші пропонують вам сприймати важкі, болючі обставини? Як Бог бачить цю проблему?
Флп. 4: 11-13
Як. 1: 2-5
2 Кор. 4: 16-18
2 Кор. 12: 7-10
Євр. 12: 2-11
Об. 21: 4-6

4. ДІЙТЕ на основі Істини.
Які кроки вам потрібно зробити, щоб ваше життя відповідало істині?

5. ПРОСІТЬ Бога допомогти вам ходити в істині”

Більше аналізу та порад знайдете в цій книзі, де Ненсі і Дана розкривають 25 найбільш поширених серед представниць молодого покоління помилок. Вони розповідають правдиві історії з життя дівчат, які взяли участь у масштабному соціологічному опитуванні, а також про те, як їм самим вдавалося впоратися з брехнею, в яку вони вірили. Але найголовніше – вони відкривають істину і допомагають усвідомити, як з її допомогою можна вирватися з тенет брехні і здобути свободу.

Автори:

ДАННА ГРЕШ – автор-продавець, спікер та засновник “True Girl” ( “Secret Keeper Girl”), найпопулярнішої християнської події в Америці.

Дана – автор понад 20 книг, які були перекладені 12 мовами, серед яких And the Bride Wore White, і «Lies Girls Believe»  Ця жінка вважається одним з провідних експертів з питань сексуальної теології та виховання підлітків. Тому й не дивно, що її ресурси споряджають понад мільйон мам та лідерів, які прагнуть виховати своїх дівчат у впевненості та істині. Дана Греш з’являється на CNN, Fox News та на сцені TEDx. Вона живе на власній фермі в State College, штат Пенсильванія, разом зі своїм чоловіком Бобом та понад 20 тваринами.

Nancy DeMoss Wolgemuth торкається життя мільйонів жінок через радіопрограму Revive Our Hearts («Відродження наших сердець») та рух True Woman («Істинна жінка»), закликаючи їх до відродження серця та біблійної жіночості. Її любов до Христа та Його Слова  – основа багатьох онлайнових просвітницьких робіт, конференцій, книг та двох щоденних національних радіопрограмRevive Our Hearts та Seeking Him.

Вона є автором двадцяти двох книг, серед яких Lies Women Believe and the Truth That Sets Them FreeSeeking Him (coauthored), Adorned: Living Out the Beauty of the Gospel Togetherand You Can Trust God to Write Your Story

Вже понад чотири мільйони примірників її книг розпродано, і вони охоплюють серця жінок у всьому світі. Ненсі та її чоловік Роберт живуть у штаті Мічиган.