Доступ к этой странице ограничен

Як приймати прості рішення щодо їжі та почуватися краще, виглядати молодше і жити довше.

Ваше  тіло – храм.

Що говорить Біблія про їжу.

У цій роботі лікар Колберт пропонує Вашій увазі перелік “рекомендованих” до вживання продуктів та ресторанних страв, а також корисні поради, таблиці й інформацію про харчову цінність продуктів, які допоможуть Вам залишатися здоровими та скинути вагу.

 

 

Автор:

   ДОН КОЛБЕРТ (13 травня 1964 р.н.) – доктор медицини і популярний письменник. Живе у штаті Флорида. Вивчав методи профілактики захворювань в університеті Орала Робертса. Один з  “Найпопулярніших авторів” New York Times. В цілому у Дона Колберта більше 25 років лікарської практики в галузі сімейної медицини, боротьби зі старінням. 

Замість традиційних методів лікування, таких як сильнодійні ліки, доктор Колберт шукає індивідуальний підхід до пацієнта, намагаючись привести до гармонії тіло і дух. Методи Колберта ґрунтуються на 7 стовпах здоров’я, які відкрив йому Бог. Серед яких: пиття чистої води, отримання хорошого сну і відпочинку, харчування «живою» їжею, фізичні вправи та інші. Колберт автор понад 40 книг, включаючи безперечний бестселер «7 Стовпів здоров’я», проданий багатомільйонними тиражами по всьому світу, “Кето-дієта”, “Гормональна зона”, “Нехай їжа стане вашими ліками” і т.п.