Целеустремленное молодежное служение. 9 важных принципов здорового роста

Доступ к этой странице ограничен

Ця робота допоможе Вам на основі детально описаних 9 компонентів створити міцну команду, щоб закласти основи християнської віри в серцях і житті молоді. Це незамінний посібник при створенні та довгостроковому проведенні молодіжного служіння.

Від автора: “Присвячується відданим справі молодіжним лідерам, які люблять вчитися. Якщо Ви жадаєте дізнатися, як піклуватися про молодь, яку вам довірив Господь. Якщо Ви невтомно шукаєте шляхи досягнення тих, хто ще не знає Христа. То ця книга для вас. Спасибі за вашу любов до Бога і до молоді!”

Автор:

    ДАГ ФІЛДС –  спікер, письменник, консультант, лідер молодіжного служіння більше 30 років, пастор.

   Даг є виконавчим директором Центру молоді та сім’ї HomeWord Azusa Pacific University, співзасновником Downloadyouthministry.com та автором понад 50 книг.

   Особливо відомі його бестселери: “Цілеспрямоване молодіжне служіння” і “Ваші перші два роки в молодіжному служінні”.

   Після закінчення Vanguard University здобув ступінь доктора наук Теологічної семінарії Фуллера. 11 років служив  в церкві  South Coast Community (зараз це Mariners Church), у місті НьюПорт-Біч (Newport Beach), потім 18 років в церкві Saddleback в місті Lake Forest.

   В 2010 році покинув Седдлбек для здійснення своїх мрій, враховуючи зростаючий попит на його лекції, консультації та книги.

   Більш детальну інформацію про автора можна знайти на веб-сайті www.dougfields.com.