Доступ к этой странице ограничен

Автор дає список практичних рекомендацій для створення команди мрії.

Автор:

Джон Максвелл (John C. Maxwell) – провідний експерт з питань лідерства, #1 у New York Times, письменник, тренер та доповідач, авторства якого розпродано понад 26 мільйонів книг на п’ятдесяти мовах світу. Засновник групи IN JOY – організації, що допомагає максимізувати особистий і лідерський потенціал. У 2014 році визнаний лідером №1 в сфері бізнесу American Management Association, а також найвпливовішим експертом у галузі лідерства журналами Business Insider та Inc.

Джон – засновник The John Maxwell Company, The John Maxwell Team, EQUIP, the John Maxwell Leadership Foundation. Він вже підготував понад 6 млн лідерів.

Щороку Максвелл виступає перед аудиторією у 250 тисяч слухачів, а біля 1 млн чол. є його читачами і учасниками семінарів, аудіо- та відео курсів. Автор 24 книг, в числі яких «21 незаперечний закон лідерства», «Виховай в собі лідера», «Створи команду лідерів», «Позиція переможця», «Подорож від успіху до успіху» та інші.

Лауреат премії “Мати Тереза”. Доктор Максвелл щороку виступає перед 500 компаніями Fortune , президентами країн та багатьма провідними світовими бізнес-лідерами.

Сайт автора: https://www.johnmaxwell.com/

Соціальні мережі:

https://www.facebook.com/JohnCMaxwell/

https://www.instagram.com/johncmaxwell/