Дети: границы, границы. Генри Клауд, Джон Таунсенд

   Запам’ятайте: процес виховання орієнтований не скільки на сьогодення, як на майбутнє. Ви – батьки – готуєте дитину до дорослого життя, тому одним із завдань виховання є уявити, що буде з вашою дитиною згодом. Отже, виховувати означає допомагати в розвитку характеру, здатного забезпечити дитині благополуччя в майбутньому. Книга підкаже, як підготувати дитину до дорослого життя і навчити її: розуміти свої почуття, справлятися з імпульсивністю, розуміти свої справжні потреби, протистояти злу, позбутися заздрісності, стати незалежною і чесною людиною, без шкоди собі використовувати свободу, яку дає дитині доросле життя.

   “Діти: кордони, кордони…” –  чергова книга двох відомих психологів про межі особистого простору. Вона допоможе вам виростити дітей відповідальними та розумними людьми, підкаже, коли потрібно говорити “так”, а коли – “ні”, не відчуваючи при цьому почуття провини.

Об авторе:

   ГЕНРІ КЛАУД  – клінічний психолог з унікальною здатністю знаходити спільну мову з аудиторією. Маючи широкий досвід у приватній практиці, консалтингу, засобах масової інформації, Генрі спрощує життя і дає зрозумілі, практичні поради. Гумор, розуміння та потрапляння у «потрібний» момент зробило підхід Генрі Клауда таким успішним. Доктор Клауд написав 19 книг, у тому числі бестселер “Кордони”. Одними з його останніх робіт є «Як отримати заповітну дату» та «Чесність». Він завоював три золоті нагороди та грамоту у номінації «Вибір покупців» за свою книгу «Бог проторує шлях». Генрі Клауд часто з’являється у різних радіо та телевізійних програмах, включаючи «FOX News». Він пише статті для багатьох видань, таких як The Los Angeles Times. Доктор Клауд є ведучим радіопрограми New Life Live. Мільйони слухачів черпають знання з його дотепності та мудрості вже протягом 10 років. Генрі проводить сотні відкритих семінарів по всій країні, темами яких є шлюб, виховання дітей, знайомство, особистісне зростання, духовність.

   ДЖОН ТАУНСЕНД – відомий психолог, який упродовж понад 20 років надає допомогу мільйонам людей. Він проводить популярні семінари та є автором та співавтором 21 книги, які були продані тиражем понад 5 мільйонів копій. Ось перелік його робіт: «Кордони», «Що робити, коли не знаєш, що робити», «Шлюб: де проходить кордон?», «Побачення: чи потрібні межі? », «Не ховайтеся від кохання», «Надійні люди», «Діти: кордони, кордони!», «Фактор матері», «12 християнських вірувань, які можуть звести з розуму», «Як люди ростуть», «Лідерство на межі фантастики», «Як кохати і бути коханим» та інших. Співведучий загальнонаціональної щоденної радіопередачі «Нове життя сьогодні». Книги Джона Таунсенда видаються більш ніж 21 мовами. Одружений, має двох синів, займається приватною практикою у Південній Каліфорнії.

Leave a Reply