Как стать героем для своих детей. Джош Макдауэлл, Дик Дей

   Не потрібно мати надприродні здібності, щоб стати героєм для своєї дитини!
Вам знадобляться лише любов, цілеспрямованість та реальний план. Джош Макдавелл і Дік Дей пропонують план виховання дітей на основі Біблії, який дозволить вам стати героєм у їхніх очах. Співчуття, твердість, послідовність зроблять вас прикладом для дітей. Автори дають безліч практичних порад. Ви побачите: щоб стати героєм, потрібно робити чимало кумедних вчинків. Але найголовніше, ви навчитеся підтримувати з дітьми такі стосунки, які дарують вашій сім’ї життя з надлишком, а це – рідкість у нашому тривожному та небезпечному світі.

Автори:

   ДІК ДЕЙ – дипломований кнсультант з питань шлюбу, сім’ї та виховання дітей, директор центру «Джуліан» у Каліфорнії. Написав кілька книг у співавторстві із Джошем Макдавеллом

ДЖОШ МАКДАУЕЛ – народився 17 серпня 1939 р. у штаті Мічиган, США у сім’ї фермерів. У 1957 році закінчив Старшу школу Юніон Сіті. За своїми словами до вступу до коледжу був переконаним атеїстом, але, будучи старостою курсу, після спілкування з гуртком студентів-християн на другому курсі 19 грудня 1959 став християнином. У 1960 році закінчив Келогський університет, ставши бакалавром гуманітарних наук з англійської мови та літератури. У 1962 р. закінчив Уітонський коледж – магістр в галузі Підприємництва та Економіки. У 1964 р. закінчив Талботську теологічну семінарію – магістр богослов’я з червоним дипломом. Президент благодійної організації “Операція Турбота”. Президент ділової організації “Джош Макдавелл та партнери”. Експерт з релігійних сект та хибних пророцтв. Противник і критик неортодоксальних християнських віровчень та культів. Наприкінці XX століття (1985-2000 роки) Джош Макдауелл став відомий широкому загалу російських читачів завдяки книзі «Не просто тесляр. Ісус Христос – хто ж Він?». Написав серйозну роботу з критикою книги «Код да Вінчі», що зветься «Код да Вінчі — Відповіді на запитання». Влітку 2003 року відвідав Росію в рамках підтримки Російсько-Американського бізнес-симпозіуму “Бізнес та Дипломатія”. Майстер влучних психологічних характеристик.  За підсумками 2003 року, редакцією газети «Пророцтва та сенсації» Джош Макдауелл був названий «оператором глобалізації». Одружений з Дороті Енн Юд, батько 4 дітей, у тому числі 1 удочерена. Мешкає у Далласі.

Leave a Reply